Algemene voorwaarden1.  Algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van Come2Mie gevestigd te Noordwijkerhout en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Den Haag onder nr 60225963. Op al onze artikelen zijn de volgende leverings- en betalingscondities van toepassing.

2.  Als u bij Come2Mie artikelen bestelt, verklaart u zich akkoord met de bepalingen in deze Algemene voorwaarden.

3.  Alle prijzen zijn in euro's en inclusief BTW.

4.  Voor de verzending van onze producten brengen wij tot € 100,00 de daarvoor noodzakelijke verzendkosten in rekening.

5.  Bestellingen worden na ontvangst van betaling binnen 2 werkdagen verzonden.

6.  Wij doen ons best om de website zo up-to-date mogelijk te houden, echter het kan voorkomen dat wij een product niet op voorraad hebben. In dit geval nemen wij zo spoedig contact met u op.

7.  Mocht een product niet aan uw verwachtingen voldoen, stuurt dan zo snel mogelijk doch uiterlijk binnen 7 dagen een email naar info@come2mie.nl om de retourzending aan te melden. Na ontvangst van onze bevestiging kunt u het product binnen 14 dagen na ontvangst van het product aan ons retour sturen. Het product dient te zijn voorzien van alle originele labeling en//of stickers en het onbeschadigde product in (een) onbeschadigde verpakking retour sturen. 

8.  Zodra wij alles in goede staat retour hebben ontvangen zullen wij uw betaling exclusief verzendkosten direct terugstorten op uw rekening. Voor het terug sturen van artikelen hanteren wij de regel dat de verzendkosten voor rekening zijn van de klant.

9. Come2Mie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enige schade, zowel lichamelijk, materieel of immaterieel, die het gevolg zou zijn van gebrekkig functioneren of verkeerd gebruik van de door ons verkochte producten.

10. Come2Mie aanvaard geen enkele aansprakelijkheid voor schade van welke aard dan ook die het gevolg is van deze internetsite en/of beslissingen die gebaseerd zijn op informatie uit deze site.

13. Come2Mie besteed grote zorg aan het verpakken van de producten. Toch moeten wij vermelden dat er eventuele risico's aan verbonden zijn. Come2Mie kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor breuk, schade, etc door toedoen van het postorderbedrijf of derden.

14. Come2Mie is niet verantwoordelijk voor eventuele zet en/of drukfouten op onze website of handleidingen.

15. Op alle afbeeldingen & teksten op de website van Come2Mie berust auteursrecht. Overname in welke vorm dan ook is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Come2mie.

16. Heeft u over onze diensten en/of artikelen een klacht, neemt u dan contact met ons op.

17. Artikelen welke zijn afgeprijsd worden niet retour genomen.